Това каза Владислав Панев от Демократична България за Твоят ден.Докато

...
 Това каза Владислав Панев от Демократична България за Твоят ден.Докато
Коментари Харесай

Владислав Панев: Абсурдно е да даваме пари на компании, които нямат нужда от тях

 Това сподели Владислав Панев от " Демократична България " за " Твоят ден ".

" Докато няма ръководство, пленарната зала ще бъде употребена за пробутване на държавни разноски, което ще сложи страната във финансово неизгодна обстановка. Много значимо е какъв брой ще са Брутният вътрешен продукт и приходите. Светът към този момент навлиза в световна криза. Реалният растеж на Брутният вътрешен продукт ще бъде невисок, както и инфлацията ", разяснява той. 

 

Иванов: Заради хартиената бюлетина се стяга женитба сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия, кумуват Движение за права и свободи

Панев бе безапелационен, че виновният за убийството на служител на реда на границата с Турция би трябвало да бъде осъден. " По обособени политики можем да гласуваме с ГЕРБ, само че сме скептични за сформиране на ръководство.

 

Имаме разлики във връзка с финансовата непоклатимост на страната. Ще създадем вероятното втория мандат на Политическа партия да се осъществя. Разумният избор е държавно управление на малцинството и поддръжка на други обединения в Народно събрание. Ако получим третия мандат, ще сме подготвени да си приказваме с " Български напредък ", имаме единодушие с тях ", уточни депутатът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР